Teaser: Mercedes S-Klasse Cabriolet / Coupe facelift (2017)

Teaser: Mercedes S-Klasse Cabriolet / Coupe facelift (2017)Na de vernieuwde Mercedes S-Klasse berline is het nu tijd voor een soortgelijke update voor de S-Klasse Coupé en S-Klasse Cabriolet.

Op het Autosalon van Frankfurt staat er naast de magistrale Project One hypercar ook een S-Klasse Coupé en S-Klasse Cabriolet in (licht) vernieuwde vorm. Dit in analogie met de facelift die de S-Klasse vierdeurs eerder dit jaar meekreeg. Visueel blijven de wijzigingen aan de beperkte kant, toch bespeuren we in de korte teaservideo wel nieuwe achterlichten met 33 onafhankelijk LED’s.

Interieurbeelden, motorisaties en verder details ontbreken op dit moment maar volgen ongetwijfeld snel, een blik werpen op de S-Klasse facelift kan intussen de ergste stress wegnemen. Naast nog meer gadgets, sfeerverlichtingmogelijkheden en rijhulpsystemen mag je dus rekenen op een nieuw stuurwiel, een zes-in-lijn S350d / S400d dieselmotor en een 4.0-liter “S560” benzinemotor.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...