Autosalon Brussel 2017 live: Volkswagen (Paleis 11)

Autosalon Brussel 2017 live: Volkswagen (Paleis 11)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Volkswagen op het Autosalon van Brussel!

Na 33 miljoen verkochte exemplaren presenteert Volkswagen hier met enige fierheid een grondige update voor de iconische Golf, gelukkig gaat het verder dan de (beperkte) visuele verschillen op het eerste zicht. Daarnaast krijg je een hightech interieur en zuinige motoren waaronder een gloednieuwe 1.5-liter driecilinder terwijl het arsenaal aan veiligheidssystemen aangedikt werd. De Golf GTI werd wat krachtiger (230 pk of 245 pk) terwijl de e-Golf nu 300 km ver geraakt!

Het VW gamma gaat natuurlijk veel verder dan de Golf en dat zie je hier in Paleis 11 met het blote oog, gaande van een vernieuwde Up! tot stoere Amarok pick-up!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...