Officieel: Audi TT S-Line Competition [230 pk / 370 Nm]

Officieel: Audi TT S-Line Competition [230 pk / 370 Nm]Is zo’n TT S  net te hoog gegrepen maar mag het wél iets meer zijn dan een reguliere TT? Opteer dan vanaf eind 2016 voor de Audi TT S-Line Competition!

Het Audi TT gamma bestaat naast het basismodel uit een sportieve TT S en een zeer performante TT RS, steeds als coupé en dakloze Roadster. Daarmee is de compacte sportwagen van Audi behoorlijk bereikbaar voor iedereen, nu komen de Duitsers toch met een speciale versie die visueel een pak meer weet te bieden.

Zo krijg je ondermeer een vaste spoiler, speciale 19″ lichtmetalen velgen en unieke einddempers, steevast in een donkerzwart (gelakte) uitvoering. Binnenin brengt deze S-Line Competition een zee van Alcantara, leder, aluminium en het Virtual Cockpit die elke TT sowieso al standaard meekrijgt. Het sportonderstel zit ook in de TT S-Line Competition uitvoering en legt de Audi 10 mm dichter bij het asfalt. De Ara Blue koetswerkkleur is overigens een nieuwkomer binnen het TT gamma, het stoffen dak van de Roadster is hier overigens steeds zwart.

De Audi TT S-Line Competition is enkel te verkrijgen in combinatie met de 2.0-liter TFSI benzinemotor met 230 pk en 370 Nm. Met voorwielaandrijving mag je kiezen tussen een manuele zesbak of de S-Tronic zeventraps automaat, in combinatie met de quattro vierwielaandrijving krijg je altijd de automaat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...