Video: Productie Audi TT RS Coupe (2016)

Video: Productie Audi TT RS Coupé (2016)Ook zo benieuwd naar hoe Audi de nieuwe TT RS in elkaar schroeft?

Om deze werkweek op gepaste wijze in gang te schieten mogen we bijna vijf minuten meekijken naar de getalenteerde werknemers van de Győr Production Plant in Hongarije. Hier schroeft Audi de volledige TT familie (TT, TT S en TT RS) in elkaar naast de A3 Berline en A3 Cabrio.

De nieuwe Audi TT RS komt als Coupé en Roadster aan een nog ongedefinieerde Belgische vanafprijs al gaan we er vanuit dat deze dicht bij de “70.000 euro” grens zal liggen. Voor die stevige hoeveelheid geld krijg je gelukkig wel die fijn klinkende 2.5-liter TFSI vijfcilinder mét maar liefst 400 pk en 480 Nm koppel. Een sprintje trekken naar het eerste honderdtal kan in minder dan 4 seconden en doorknallen tot 280 km/u moet mogelijk zijn wanneer je enerzijds de Dynamic Package Plus upgrade koos én je ergens een lang stuk asfalt ter beschikking hebt..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...