Officieel: Seat Ateca X-Perience Concept SUV (2016)

Officieel: Seat Ateca Ateca X-Perience Concept SUV (2016)Officieel nog een conceptmodel maar het lijkt er sterk op dat Seat zich klaar maakt voor een avontuurlijke X-Perience versie van de Ateca!

Op het Autosalon van Genève presenteerde de Spanjaarden eerder dit jaar de gloednieuwe Ateca, op het Autosalon van Parijs zal binnenkort de Ateca X-Perience Concept staan pronken. Waar andere SUV’s stoppen gaat deze Ateca gewoon verder, vierwielaandrijving is dan ook standaard. Onder de motorkap ligt er hier een 2.0-liter TDI met 190 pk en 400 Nm, of er bij een eventueel productiemodel nog motorisaties bijkomen is nog niet duidelijk.

Visueel kan de Ateca X-Perience zich onderscheiden aan de hand van diverse elementen. Denk aan het speciale rubber met 18″ velgen rondom en de olijfgroene koetswerkkleur met zwarte afwerking rondom. De bodemvrijheid is ook iets groter en sterker, ideaal om de verharde weg te verlaten en het avontuur op te zoeken..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...