Video: Ferrari LaFerrari vs KTM Super Duke

Video: Ferrari LaFerrari vs KTM Super DukeSlechts 499 exemplaren van de Ferrari LaFerrari werden er gebouwd, toch vond het iemand nodig om een partijtje touwtrekken 2.0 te spelen met een KTM Super Duke..

Heel wat eigenaars van knappe supercars houden rekening met de stijgende verkoopswaarde en zien hun bolides dus eerder als investering, anderen gebruiken hem gewoon waarvoor hij gebouwd is: rijden én menig harten veroveren met de looks, de faam en een heerlijke soundtrack!

Sommigen durven nog wel eens te overdrijven zoals de #TaxTheRich heren in een recent verleden, deze keer zien we anderen die het nodig vonden om een aangepaste spelvorm van touwtrekken te bedenken tussen de 963 pk sterke LaFerrari en een KTM Super Duke met slechts 180 pk.. Hoe het afloopt moet je zelf maar aanschouwen, wij vragen ons gewoon af hoe enthousiast ze van dergelijke videos – met overduidelijk de nummerplaat zichtbaar – worden in Maranello?!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...