Video: EVO test de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Video: EVO test de Alfa Romeo Giulia QuadrifoglioHenry Catchpole had de eer en het genoegen om de gloednieuwe Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio reeds even aan de tand te voelen in het zonnige Italië, kijken jullie even mee?

Omtrent de komst van de Giulia vloeide er al een hoop digitale inkt. Vorig jaar was het dan eindelijk zo ver, ter ere van de wereldtentoonstelling in Milaan haalde Alfa Romeo het doek van de blitse Italiaanse berline. Met zijn sportieve looks, krachtige motorisatie (van Ferrari) en onzichtbaar interieur deed Alfa Romeo menig hartjes sneller slaan, toch was het wachten tot begin dit jaar alvorens we de Giulia ook in minder potente uitvoeringen zagen op het Autosalon van Genève.

Intussen werd de productie opgestart, maken we ons klaar voor een nakende marktlancering, kreeg de Italiaanse Politie een prioritair exemplaar, werden er reeds emotionele promoclips geschoten én hebben we de Belgische prijzen en uitrusting. Nu nog die rijtest?! Tot wanneer we dat laatste ook van onze bucketlist mogen schrappen genieten we even dankzij onze Britse vrienden van EVO.

Update: ook topspotter Shmee150 mocht al proeven van de Giulia Q, al had hij minder geluk met het weer

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...