Video: Mike Spinelli test de Alfa Romeo 4C Spider

Video: Mike Spinelli test de Alfa Romeo 4C SpiderLaten we na dit prachtige weekend en zonnige Moederdag nog even wegdromen van de Alfa Romeo 4C Spider?

Na een lang Hemelvaartweekend met massa’s zon en hopelijk veel BBQ en sangria kijken we nog even naar Mike Spinelli die voor DRIVE even een beeldschone Alfa Romeo 4C Spider van stal haalt in het eveneens zonnige California. Praktisch is deze Italiaan zeker niet en sommige interieurelementen zijn ook niet wat het zou moeten zijn voor een dergelijke prijskaartje maar de grote glimlach van Mike moet zijn eindoordeel al wat verklappen.. We krijgen zelfs gebruikersadvies mee van de sympathieke Amerikaan: Do you shift at redline? Yes, you do. Always!

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo 4C Coupé!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...