Video: EVO test de gefacelifte Porsche 991 Turbo S

Video: EVO test de gefacelifte Porsche 991 Turbo S - Dan ProsserEen van de leukste premières van het voorbije Autosalon van Brussel was de gefacelifte Porsche 991 Turbo (S), (waarschijnlijk) nog steeds de meest bruikbare sportwagen van het moment!

Na een belangrijke facelift voor de 991 Carrera (mk2 – mark 2 – “tweede versie”) volgde de opgefriste versies van de Carrera 4’s, Cabriolet’s en Targa’s, erna was het de beurt aan de Turbo familie. Zowel de Turbo Coupé als Cabriolet trekken nu 540 pk uit de 3.8-liter flat six, de Turbo S’en krijgen 580 pk! Dit steevast in combinatie met de functionele vierwielaandrijving.

Daardoor kan de gemiddelde autobestuurder (zonder enige race-ervaring) bij elke weersomstandigheden genieten van feilloze grip en een immense hoeveelheid aan vermogen, rustig cruisen is natuurlijk ook perfect mogelijk. Dan Prosser van het Britse EVO mag, in aanloop van de eerste klantenleveringen, al even proeven van het verbeterde succesrecept in het zonnige Zuid Afrika op het Kyalami Circuit!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...