Autosalon Brussel 2016: Isuzu Line-up

Autosalon Brussel 2016: Isuzu Line-upIsuzu viert in 2016 haar 100-jarig bestaan en viert dat op het Autosalon van Brussel 2016 met een eerste Centennial Edition: de D-Max Akoya!

Relatief onbekend bij het grote Belgische publiek maar de gespecialiseerde gebruikers kunnen al bijna honderd jaar terecht bij deze Japanse producent van auto’s, bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. Bij ons draait het voornamelijk rond de D-Max in diverse vormen, ook (lichte) vrachtwagens kan je bij Isuzu België verkrijgen. Doorheen het jaar zullen er diverse special editons naar buiten komen om dit eeuwfeest op te fleuren, allen onder de Centennial Edition noemer.

De speciale serie, de Akoya (Japanse parel), wordt in Belgische première voorgesteld op het Autosalon in Paleis 9 en wordt gekenmerkt door de parelmoerwitte koetswerkkleur en zwarte accenten. Voor zowel de dagrijlichten als achteraan rekent Isuzu op hightech LED verlichting, rondom krijgt de D-Max Akoya 19″ velgen.

De blikvanger op de Isuzu stand kan de jouwe worden vanaf €46.950 en is beschikbaar in drie versies (Design Box, Style Cover of met een Hardtop) en zowel met manuele zesbak of automaat met 5 verzetten. De Akoya krijgt altijd de inschakelbare vierwielaandrijving mee van Isuzu waar hij kan uitpakken met een interessant trekvermogen van maar liefst 3,5 ton! Dat is het hoogste wat de markt te bieden heeft in combinatie met een klassiek autorijbewijs, in de laadbak van de D-Max kan er ook nog 1 ton aan lading verdwijnen. De 2.5-liter turbodieselmotor levert 163 pk en 400 Newtonmeter!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...