Officieel: Aston Martin DB9 GT Bond Edition

Officieel: Aston Martin DB9 GT Bond EditionAls bevoorrechte partner van 007 mag Aston Martin naar aanleiding van de SPECTRE film natuurlijk ook een gelimiteerde editie lanceren.

Met een klinkende Aston Martin DB9 GT Bond Edition naam hoop je natuurlijk op een Britse GT met schietstoelen, raketlanceerders of kraaienpoten, niets is jammer genoeg waar. Je zal het moeten doen met één van de 150 beschikbare exemplaren, een James Bond plaatje in de deur en wat 007 logo’s hier en daar. Als extra’tje krijg je gelukkig wel nog een luxe Omega Seamaster Aqua Terra 150m James Bond Limited Edition uurwerk mét Aston Martin bandje, deze DB9 GT 007 is dus enkel weggelegd voor de diehard fanboys van de beroemde Engelse geheim agent.

De DB9 GT Bond Edition komt fabrieksaf met 20″ lichtmetaal, geborsteld aluminium accenten en een splitter/spoiler in koolstofvezel. Qua koetswerkkleur zullen ze allemaal gespoten worden in hetzelfde grijs als de DB10 die enkel in de film te zien zal zijn, ook de remklauwen zijn grijs. De 6.0-liter V12 in het vooronder is nog steeds voorzien van 547 pk en 620 Nm waarmee je tot 295 km/u kan geraken. In Engeland heb je deze special edition al voor (omgerekend) €224.000, dat terwijl een reguliere DB9 (met 30 pk minder) slechts €181.125 kost.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...