Spyshots: Mercedes GLC-Klasse Coupe (2016)

Spyshots: Mercedes GLC-Klasse Coupé (2016)Terwijl de gloednieuwe Mercedes GLC-Klasse zich opmaakt voor de marklancering duikt de Coupé afgeleide al even op..

De Mercedes GLC-Klasse moet het succes van de op pensioen gestuurde GLK-Klasse verderzetten met een vernieuwde (frisse) uitstraling, hoogwaardige interieurafwerking en een breed arsenaal aan gadgets, veiligheidssystemen en motoren! Zo krijgen we binnenkort ook voor het eerst een AMG uitvoering en plug-in hybride variant van deze SUV gebaseerd op de C-Klasse, ook een sportieve lifestyle Coupé afgeleide zal de GLC familie binnenkort versterken.

Een eerste voorbode voor een dergelijke bolide zagen we eerder dit jaar onder de GLC Concept Coupe noemer, recentelijk doken de eerst prototypes op nabij het Mercedes’ hoofdkwartier in Stuttgart. Leuk om te zien dat er verschillen niet bijster groot zijn, anderzijds was de concept al behoorlijk productie-klaar. Je hoeft vandaag nog niet direct naar de dealer, Das Haus voorziet pas een lancering van de GLC-Klasse Coupé in de loop van 2016. Voor een preview inzake interieur en motoren kijk je maar even naar de C-Klasse, een AMG Sport uitvoering zou bovendien perfect bij deze BMW X4 concurrent passen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...