Preview: Hyundai Creta [crossover]

Preview: Hyundai Creta [crossover]Momenteel is de Hyundai Creta nog enkel voor India, vermoedelijk komt deze guitige crossover ook naar onze contreien!

Hyundai heeft met de Tucson en (Grand) Santa Fe enkele interessante opties voor de SUV liefhebbers, voor wie het iets kleiner mag is aangewezen op de ix20. China heeft ondertussen wel een ix25 maar daarvoor zijn er nog geen expansieplaten. Een volwaardige crossover – die nog steeds razend populair zijn in Europa – is er momenteel nog niet bij de Koreanen maar daar wordt er werk van gemaakt, later dit jaar zal de Hyundai Creta het levenslicht zien.

Om het geduld van de enthousiastelingen te beloven werden er reeds enkele schetsen vrijgegeven, de grote velgen en agressieve grille halen waarschijnlijk het productiestadium niet.. Nog voor de jaarwisseling zal de Hyundai Creta gelanceerd worden voor de Indiaanse markt, met een dergelijke naamgeving is het duidelijk dat we hem in 2016 ook bij de lokale dealer zullen terugvinden. Aan de buitenzijde verwachten we een stoer voorkomen zoals de SUV broers, voor het interieur zal de vernieuwde i20 als basis dienen.

Preview: Hyundai Creta [crossover]

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...