Nieuwe Opel Astra wordt voorgesteld in Frankfurt

Nieuwe Opel Astra wordt voorgesteld in FrankfurtIn september zal Opel een nieuwe Astra voorstellen op het Autosalon van Frankfurt!

Reeds 11 generaties kende deze populaire Duitse C-segmenter alreeds, de laatste zag het levenslicht in 2009 en mag zich dus gaan klaarmaken voor een make-over. Met frisse looks, een herwerkt motorengamma en een hoop nieuwe technologie, gadgets en veiligheidssystemen moet de Opel Astra K zich kunnen verweren tegen de nieuwe Ford Focus, Volkswagen Golf en Peugeot 308, nieuwe concurrenten vinden we in het Oosten met ondermeer de Mazda3, Kia Cee’d en Hyundai i30!

Opel-CEO Karl-Thomas Neumann geeft ons in onderstaande alvast wat informatie mee over hun aankomende vernieuwing, grote/lovende woorden worden hier niet geschuwd. Naast een broodnodige gewichtsbesparing (- 150 kg) zal de nieuwe Astra ook enkele centimeters kleiner worden terwijl de beenruimte toch toeneemt!

Nieuwe Opel Astra wordt voorgesteld in Frankfurt

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...