Video: McLaren P1 vs McLaren F1

Video: McLaren P1 vs McLaren F1 - EVO Henry CatchpoleJaloezie is een van de zeven hoofdzonden maar als het gaat om zowel een McLaren F1 als P1 vergeven we het jullie zonder enige twijfel!

Onze redactieparking staat op tijd en stond ook gevuld met heerlijk pk-geweld, levenslustige cabrio’s, praktische breaks of knappe berlines, toch doen de heren van Evo toch nog een stuk beter! Voor een diepgaande review rond de oldschool McLaren F1 hadden ze het geluk om tegelijk ook een hypermoderne P1 mee te krijgen, Henry Catchpole mag sowieso dus niet klagen! Een 6.1-liter BMW V12 met 627 pk vs een inhouse 3.8-liter twinturbo V8 met meer dan 900 pk, dat is wat 20 jaar verschil tussen beide Britse iconen kan doen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...