Autosalon Brussel 2015 Live: Peugeot (Paleis 8)

Autosalon Brussel 2015 Live - Peugeot
Peugeot heeft het hele gamma bedrijfsvoertuigen en heel wat nieuwe personenwagens mee.

Gezien deze editie beginnen we met een korte opsomming van de Peugeot bedrijfsvoertuigen: de Bipper, Partner, Expert en Boxer zijn van klein tot groot de antwoord op het vraag van de zelfstandige met nood aan ruimte. Qua personenwagens merken we dan weer de Belgische première op van de 308 GT, een warmhouder voor de GTI die er binnenkort aankomt. De nieuwe 508 komt ook mee naar Brussel en daarnaast vinden jullie de 108, 208, 2008, 308, Partner Tepee, 3008, 5008 en RCZ R. Oh ja, de Exalt Concept is ondertussen bijna een vaste gast geworden.

Lees hier enkele interessante Peugeot rijtesten

Rijtest: Peugeot RCZ-R
Rijtest: Peugeot 108
Rijtest: Peugeot 308
Rijtest: Peugeot 208 GTi

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...