Spyshots: Porsche Panamera

Porsche Panamera Spyshots 1
De nieuwe Porsche Panamera is bijna klaar voor de spotlights.

De nieuwe Porsche Panamera werd al eerder testend op de gevoelige plaat vastgelegd, maar ditmaal lijkt hij nog weinig aan de verbeelding over te laten. Er hangen her en der nog wat klevertjes, maar de algemene lijnen zijn volledig duidelijk. We verwachten een evolutionair design met een vleugje van de Panamera Sport Turismo Concept.

Technisch gezien wordt de Panamera voorzien van het MSB-platform en zal de vierdeurs Porsche naar verluidt een kleine 100 kilogram minder wegen. Onder de motorkap komen verschillende V6- en V8-motoren, gelinkt aan zowel achterwiel- als vierwielaandrijving.

Een onthulling is nog niet voor dit jaar, maar volgend jaar kunnen we de Panamera wel op een van de voornaamste salons verwachten. Genève lijkt wat vroeg, Frankfurt lijkt de gelukkige. Vervolgens zou de wagen gelanceerd worden in het voorjaar van 2016, gevolgd door mogelijke varianten zoals misschien wel een tweedeurs Panamera Coupé. (Via: WCF)

Lees hier onze rijtest met de Porsche Panamera S-E Hybrid!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...