Video: Lamborghini Huracan medialaunch

Video: Lamborghini Huracan medialaunchOp onze eigen rijtest met de Lamborghini Huracan is het nog even wachten, in tussentijd willen we jullie echter de video’s van AutoExpress, EVO en Autocar niet onthouden.

Het leven van een autojournalist is niet altijd rozengeur en maneschijn, toch zijn er niet veel mensen die al kunnen zeggen dat ze zowel op het circuit als in de bergen hebben genoten van de nieuwste Lamborghini. De internationale media kreeg laatstleden de kans om de Huracàn te ontdekken in een strak georganiseerd kader, voor de meer diepe reviews en vergelijkingen zullen we nog even geduld moeten hebben.

De Lamborghini Huracan neemt het na bijna een decennium over van de Gallardo die nu rustig van zijn welverdiend pensioen kan genieten. Motorisch blijft de atmosferische 5.2-liter V10 op post, het vermogen stijgt wel tot 610 pk. In tegenstelling tot de grote broer, de Lamborghini Aventador LP700, krijgt de instapper van het Italiaanse sportwagenmerk een dubbele koppeling. Een handgeschakelde transmissie zit er niet direct in. De Belgische prijs is al een tijdje bekend, maar je hoeft je niet meer te haasten als je na het bekijken van deze rijtesten overtuigd bent geraakt, de productie zit namelijk al vol voor een langere periode!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...