Spyshots: Snellere Porsche Cayman [RS?]

Spyshots: extra sportieve Porsche Cayman [RS/GT2/GT3]Is er nog ruimte boven de Porsche Cayman GTS? Deze spyshots tonen aan van wel!

Met een Porsche Cayman of Boxster heb een fijne bolide ter beschikking die naar Duitse normen vrij goed meevalt qua rijplezier/prijs, toch is er meer voorhanden in het gamma voor diegene die op zoek zijn dat tikkeltje extra. Zo zijn er de S modellen en sinds kort ook een GTS variant, onderstaande nieuwe spyshots duiden dan weer op de komst van een extra krachtige variant.

Of deze een RS label opgeschroefd krijgt of gewoon als GT2/GT3/GT4 door het leven zal gaan is nog koffiedik kijken, wat we visueel wel kunnen waarnemen is een extra aanwezige spoiler achteraan, nieuwe voorbumper en grotere remklauwen. Ook ligt de Porsche instapper dichter bij het asfalt wat het rijgedrag eveneens positief moet beïnvloeden. Aldus de fotografen kreeg dit testmodel ook een rolkooi mee waardoor hij zijn sportieve aspiraties nooit meer zal kunnen verbergen.

Wanneer Porsche naar buiten komt met deze nieuwe Cayman is ook niet duidelijk, te snel handelen brengt ongetwijfeld de nieuwe GTS in gevaar. Ook de keuze voor de krachtbron is nog een goed bewaard geheim al zijn er heel wat plausibele opties. Zo kan de huidige 3.4-liter flat six nog wat sterker voor de dag komen of kiezen ze in Stuttgart voor het motorblok uit de 991 Carrera. Gezien hun huidige inspanningen met een sportieve viercilinder in de Le Mans race zou dat ook geen onlogische zet zijn, marketingtechnisch is deze laatste mogelijkheid van goudwaarde indien Porsche wat succes kan behalen in de legendarische uithoudingsrace!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...