Video: McLaren P1 leeft zich uit op Spa-Francorchamps

Video: McLaren P1 leeft zich uit op Spa Francorchamps Wat Top Gear kan, kunnen wij ongetwijfeld beter! Dat dacht McLaren toch en verzamelde enkele P1’s op onze heilige grond in de Ardennen!

Onze de noemer van Pure McLaren bieden de Britten een unieke race-belevenis aan hun vooraanstaande klanten. Naast begeleiding, catering en ondersteuning voorzien ze ook steevast iets lekkers, zo mochten enkele 12C klanten genieten van de P1 hypercar op ons eigenste circuit van Spa Francorchamps!

Naast enkele oude MP4-12C Coupé en Spider’s was de nieuwe 650S lichting ook al goed vertegenwoordigd, al vermoeden we dat er hier wel een hoop fabrieksdemo’s tussenzitten. Van de P1 zullen er in het totaal 375 exemplaren gebouwd worden en maar liefst 3 waren er aanwezig op het Pure McLaren event. Spotter Shmee150 was ook aanwezig, hij ruilde vorig jaar namelijk zijn paarse R8 V10 Spyder voor een Azure Blue 12C!

Video: McLaren P1 leeft zich uit op Spa Francorchamps

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...