Ford S-Max Vignale is een sexy busje

Ford S-Max Vignale
Ford toont in Milaan een opgefriste S-Max Vignale, de productieversie komt er volgend jaar al aan.

Al is er niet veel nieuws onder de zon, toch is het leuk dat Ford de S-Max Vignale nog eens meebrengt naar de Milan Design Week. En daar bewijst Ford nog maar eens dat het niet onmogelijk is een praktische MPV er best sexy te laten uitzien. De S-Max Vignale heeft heel wat vloeiende lijnen, een hexagonale Vignale grille, dikke 21-inchers en heel wat chroom. Het koetswerkkleurtje doopten de marketeers gepast “Milano Grigio”.

Ook binnenin is een ‘wow’ op zijn plaats, al vrezen we dat de uiteindelijke productieversie niet dat lekkere lederpatroontje zal meekrijgen. Tenzij misschien in de Vignale topversie! Het dashboard oogt verder zeer scherp, we zien een duidelijk en omvangrijk multimediascherm, een digitaal instrumentenpaneel en het driespaaks stuurwiel brengt een sportieve noot.

Een productieversie van de nieuwe Ford S-Max mogen we al verwachten in 2015, kort na de lancering van de nieuwe Mondeo (Vignale). Vanaf nu zal Ford bovendien wel meerdere topversies uit het gamma Vignale beginnen noemen. Ford zegt namelijk dat 10-15 procent van al haar klanten een echte high-end afwerking willen en de vragen van dat cliënteel wil de Blauwe Ovaal niet onbeantwoord laten.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...