Subaru WRX STI kost 41.995 euro

Subaru WRX STI 2014
De nieuwe Subaru WRX STI heeft een Belgische prijs en is binnenkort verkrijgbaar.

We zagen hem al in Genève maar binnenkort kunnen we hem vermoedelijk ook zelf aan de tand voelen. De nieuwe Subaru WRX STI bouwt verder op het vierwielaangedreven concept van zijn voorgangers en doet het als vanouds ook opnieuw met een pittige boxermotor. De 2.5-liter zorgt voor een maximum vermogen van 300 pk en een maximum koppel van 407 Nm.

Het zijn exact dezelfde waarden als zijn voorganger, maar vele hogesnelheidskilometers over de Nürburgring hebben de wagen nog verder verfijnd. Het uiterlijk is dat naar goede gewoonte iets minder te noemen, maar opvallend en agressief is het wel.

Voor 41.995 euro parkeer je zelf al een exemplaar voor de deur en krijg je de 2.5T Sport met 18″ lichtmetaal, LED koplampen, lederen/alcantara sportzetels, een automatische airco, Active Torque Vectoring en Brembo remmen. Is die uitgebreide standaarduitrusting nog niet genoeg dan is er ook de Sport Executive voor 45.995 euro met een elektrisch bedienbaar schuifdak, keyless go, een volledig lederen bekleding en een Harman/Kardon audiosysteem.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...