Autosalon Brussel 2014 Live: Mitsubishi

Autosalon Brussel 2014 Live: MitsubishiVoor elk wat wils bij Mitsubishi tijdens het Autosalon van Brussel!

Op de Japanse stand in Paleis 9 vinden we naast kleine stadswagens en stoere terreinwagens ook nog een bijzondere hybride terug. De Outlander PHEV combineert alle voordelen van een SUV maar kan dankzij de groene aandrijving bijzonder voordelige verbruikscijfers voorleggen, voor de zakelijke rijders onder ons bijna te mooi om waar te zijn!

Daarnaast vinden we ook diverse verjaardagsmodellen terug, Mitsubishi viert namelijk hun 40ste verjaardag op het Europese Continent. Geen verjaardag zonder geschenken, daarom dat je bijzonder interessante edities van de Space Star, Lancer, ASX, L200 en Outlander op de stand kan terugvinden! Ook het recente AR Concept krijgt hier op de Heizel een Europese première cadeau, later zou deze gifgroene Japanner zich vertalen in een nieuwe generatie crossover a la ASX!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...