Officieel: Mitsubishi Outlander facelift

Officieel: Mitsubishi Outlander facelift Desondanks we deze generatie Outlander maar kennen sinds Genève 2012 heeft Mitsubishi toch al een beperkte facelift klaar.

Echt ingrijpende wijzigingen moet je niet verwachten bij deze facelift, de Japanners houden het bij wat subtiele aanpassingen en het gladstrijken van de bestaande vorm. Visueel zou je een nieuwe grille moeten waarnemen met de verwelkoming van dagrijlichten en een matzwarte omlijsting van de koplampen. Aan de achterzijde krijgen we LED achterlichten en voor de dakrails kan je nu ook kiezen voor een zilverkleurige exemplaren. De vierwielaangedreven Outlander varianten kan je vanaf heden extra goed herkennen aan de zwarte sierlijsten rond de wielkasten en de zilveren beschermingsplaten aan beide zijdes. In de optielijst vind je ook nieuwe two tone 18″ lichtmetalen velgen.

Met deze facelift wordt ook de basisuitrusting wat verder aangedikt. Standaard krijg je nu al een schakelindicator, een bandenspaningcontrolesysteem, het multimediasysteem met achteruitrijcamera, DAB+ tuner, keyless go en een wegklapbare derde zetterij. Dankzij enkele aanpassingen aan de CVT-automaat en het onderstel zou de comfortfactor nog nadrukkelijker aanwezig zijn, al had je daaromtrent zeker niet te klagen met je pre facelift Outlander. Deze aanpassingen zijn louter van toepassing op de benzine- en dieselvarianten, de Outlander PHEV blijft in zijn huidige vorm. Waarschijnlijk krijgt deze later ook nog wel een beperkte verjongingskuur.

Lees hier onze rijtest met de Mitsubishi Outlander 2.2 DI-D

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...