Autosalon Brussel 2017: Mitsubishi Line-Up

Rijtest: Mitsubishi Outlander 2.2 DI-DMitsubishi brengt traditiegetrouw heel wat SUV’s mee naar het Autosalon van Brussel. Centraal staan de gefacelifte ASX en Outlander (PHEV).

We zouden het soms vergeten maar Mitsubishi is wel degelijk nog aanwezig op de Belgische markt. Op de Autosalon stand in Paleis 9 zal je er de gefacelifte ASX kunnen terugvinden. Die kreeg een nieuwen opvallend neuspartij met extra chroom, een nieuw infotainmentsysteem en nieuwe vulling voor de stoelen voor extra zit- en rijcomfort. Tevens presenteert het Japanse merk een nieuwe 1.6-dieselmotor met 115 pk.

Voorts telt het gamma tal van kleine nieuwigheden. Zo krijgt de Outlander een elektronische handrem en sensoren voor voetgangerdetectie en achteropkomend verkeer. De Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) krijgt dan weer een nieuwe functie waardoor de aandrijflijn in puur elektrische modus blijft. Tenslotte voorziet invoerder Beherman heel wat speciale acties met extra uitrusting tegen een lagere prijs dankzij de ‘Unlimited Editions‘, en dat op quasi het complete gamma, inclusief ASX, Lancer, Outlander, Pajero en pickup L200.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...