Teaser: Ford Mustang 2014

Ford Mustang 2014
Ford maakt zich klaar voor de onthulling van de nieuwe Mustang: op 5 december gaat het doek eraf!

Dat de nieuwe Ford Mustang ook de Europese Ford-catalogus zou vullen, wisten we al een poosje geleden te vertellen. Maar nu komt de onthulling met rasse schreden dichterbij en maakt Ford zich volop klaar, want 5 december is D-Day. We krijgen alvast een eerste teaser-afbeelding, al zegt die een stuk minder dan de impressies die we eerder voorgeschoteld kregen.

De nieuwe Ford Mustang zal zonder twijfel elementen overnemen van de Evos Concept, een stuk scherpere koplampen krijgen en een vloeiende daklijn. Om aan Europese standaarden te voldoen zal het interieur bovendien meer hoogwaardige materialen meekrijgen dan zijn voorganger. De instapmotor is ook volledige EURO-spec, want met een 2.3-liter EcoBoost viercilinder moet je in de Verenigde Staten niet komen afdraven. Of de verwachte 3.7-liter V6 met zo’n 300 pk en 5.0-liter V8 met 420 pk ook de oversteek maken, is helaas nog niet bekend. Meerdere details zullen ongetwijfeld volgen naarmate december nadert.

Ford Mustang Europe

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...