Porsche 918 Spyder configurator is live!

Porsche 918 Spyder Configurator
Net na de onthulling in Frankfurt stelt Porsche al meteen de configurator voor de 918 Spyder open.

Het online plaatsen van de configurator duurde net iets minder lang dan het omvormen van conceptmodel tot productiewagen, dat is duidelijk. Porsche laat ons net na de onthulling van de 918 Spyder in Frankfurt al toe om de wagen naar believen samen te stellen. Al zal het vermoedelijk bij dromen blijven, de prijzen zouden immers pas starten rond de 750.000 euro. Een exacte Belgische prijs werd nog niet meegedeeld.

Aan brandstof daarentegen zou je niet arm mogen worden met je plug-in hybride sportwagen. De 918 Spyder is in staat, mits je beschikt over een sterk karakter, een gemiddelde op te tekenen van slechts 3,3 liter per 100 kilometer. Een 4.6-liter V8 levert gesteund door twee elektromotoren een gecombineerd vermogen van maar liefst 887 pk en 800 Nm koppel. Goed voor een sprint van 0-100 km/u in slechts 2,8 seconden en een top van 343 km/u. Volledig elektrisch is deze wel gelimiteerd tot 150 km/u en rijd je maximum 31 kilometer op één batterijlading.

Porsche 918 Spyder Martini

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...