Video: Pagani Zonda Revolucion

Pagani Zonda R Revolucion
Geliefd spotter Schmee150 slaagde erin de laatste aller Zonda’s op video vast te leggen.

Begin vorige maand kondigde Pagani na een heleboel one-offs en limited editions eindelijk het afscheid aan van de legendarische Zonda. We zeggen eindelijk, maar eigenlijk zouden we nooit afscheid willen nemen van de tot de verbeelding sprekende hypercar. Jammer alleen dat Pagani minder dan een handvol foto’s wist te delen met ons en het zo op het eerste zicht een einde in mineur leek.

Gelukkig is Schmee150 er nog, hij slaagde erin de Zonda Revolucion vast te leggen op video. De spotter had het geluk rond de Pagani-mansion in San Cesario sul Panaro te flaneren toen de wagen net van de productieband rolde. Hij mocht er zelfs even in gaan zitten! De Zonda Revolucion beschikt over een 6.0-liter V12 die deze keer maar liefst 800 pk uitperst en het totale leeggewicht bedraagt amper 1.070 kilogram. Loop echter niet te hard van stapel: er worden er maar vijf gebouwd, de prijs bedraagt 2,2 miljoen euro en ook het laatste exemplaar is volgens ons al lang uitverkocht. (Via: Schmee150)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Pagani Zonda Revolucion"

  1. Wolf 03-07-2013 om 20:45

    ligt het aan mij of is dit design achterhaald?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...