Pagani Huayra is aangekomen in Londen

Pagani Huayra Londen supercars arab
Echt goed weer is het nog niet in de Britse hoofdstad en er heerst ook een fileprobleem, toch kan je er vanaf heden een blauwe Pagani Huayra tegenkomen!

De Pagani Huayra is een echte parel, zowel op vlak van esthetiek, motorisatie en prijskaartje. Horacio Pagani heeft een (on)gezonde drang naar perfectie en dat zien we per direct terug in het interieur dat piekfijn is afgewerkt en je overigens nergens anders terug kan vinden in autoland. Motorisch kom je ook niet echt iets tekort met de brullende V12 met 2 turbo’s die uit de schappen van AMG komt. Met 700 pk en 900 Nm kan je tot stevig voorbij de 300 km/u blijven accelereren.

Met minder dan 10 exemplaren geleverd aan de klanten is direct ook duidelijk dat dit geen massaproduct is, de wachttijd zou rond 15 maanden liggen. Dat alleen al kan een reden zijn om toch voor iets meer bereikbaar te gaan, het prijskaartje van meer dan €750.000 kan echter ook meespelen. Maar Klant is Koning, en dat weten ze bij Pagani ook. Alles is aanpasbaar naar wens, zolang je maar betaalt.

Dit prachtig blauwe exemplaar mét Track Pack uit Qatar is alreeds gespot in Londen door onze vriend Shmee150, misschien moeten we deze zomer toch ook maar eens de oversteek maken?!

Pagani Huayra Londen supercars arab

Pagani Huayra Londen supercars arab

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...