Officieel: MG3

MG3 2013
MG heeft in Shanghai de nieuwe MG3 voorgesteld, klaar voor een Europese lancering later dit jaar.

MG is in onze contreien al zekere tijd verstoten, maar dat kan misschien veranderen met de nieuwe MG3. In Shanghai toont MG de Europese versie van deze wagen en die moet later dit jaar nog gelanceerd worden. Marketingverantwoordelijke Guy Jones zegt te willen concurreren met de MINI Cooper, Citroën DS3 en Opel Adam.

Zonder meer details te geven, zegt hij ook dat de MG3 daarom sterk zal scoren op vlak van personalisatie. De MG3 zal verder uitsluitend als vijfdeurs verkocht worden en uitsluitend een atmosferische viercilinder onder de motorkap krijgen. De in Birmingham geproduceerde MG haalt daarmee een vermogen van 105 pk. Prijzen zouden starten vanaf reeds 11.600 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...