Preview: Subaru VIZIV crossover concept

Subaru VIZIV concept header autoshow geneva
Subaru maakte bekend dat ze haar VIZIV Crossover Concept in Genève zal onthullen.

Wie bij het horen van Subaru alleen denkt aan Fast & Furious-waardige straatracers is goed mis. Subaru komt naar Genève met een toekomstbeeld van hun technologieën en designbeleid; de next-gen VIZIV. De teaserfoto belooft veel goeds, maar op concrete details blijft het wachten tot volgende maand.

Subaru zal ook hun Outback-versie meebrengen met een horizontaal geplaatste boxer diesel, die gelinkt wordt aan een CVT-bak. Hiermee mikken ze op een zuinige, vlotte rijstijl met tegelijk toch wat sportief gevoel. Tot slot komt de Forester, die de hoogst mogelijke Euro NCAP-score behaalde, ook als Europese première mee met de Japanners.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...