Lancia Ypsilon voortaan ook met beige leder

Lancia Ypsilon beige leder
De Lancia Ypsilon staat sinds zijn lancering symbool als ‘glamoureuze’ stadswagen, een beige lederbekleding moet voor een nog chiquer imago zorgen.

De Lancia Ypsilon staat sinds zijn lancering in 2011 symbool voor de ‘glamoureuze’ stadswagen. Praktisch dankzij zijn vijf deuren en interieurruimte, maar tegelijk ook trendy en luxueus. Om het chique imago kracht bij te zetten zal Lancia voortaan ook een interieurbekleding in beige leder aanbieden. Met die chique uitvoering wil het merk de harten van de Lancia-liefhebbers winnen. De Ypsilon wil daarnaast ook gekend staan als een luxueuze stadswagen die uitrustingen aanbiedt die normaal pas in hogere segmenten denkbaar zijn. Het kwalitatieve Italiaanse leder verwijst niet voor niets naar Italië als land van mode en design.

De Lancia Ypsilon is beschikbaar met drie verschillende motoren. Als instapper is er een 1.2 viercilinder benzine beschikbaar met 69 pk, gevolgd door de innovatieve TwinAir benzinemotor met 85 pk en 145 Nm koppel. Aan dieselzijde vertrouwt de nieuwe Ypsilon op de 1.3 Multijet II met standaard start/stop-systeem. Deze versie levert 95 pk en 200 Nm koppel.

Lees hier onze rijtest met de Lancia Ypsilon MultiJet

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...