Lancia blijft aanwezig op de Belgische automarkt

Rijtest: Lancia Delta S MOMODESIGNGoed nieuws voor alle Lancia liefhebbers in België en Luxemburg, het dealernet van het Italiaanse automerk blijft gewoon aanwezig.

Bij de voorstelling van het indrukwekkende toekomstplan van Fiat Chrysler Automobiles was het vrij duidelijk dat de toekomst voor Lancia er minder rooskleurig uit zou zien, toch hoeven we hier niet direct te paniekeren. Eerst en vooral moet het plan nog de goedkeuring krijgen van alle participanten en zelfs dan nog zullen we nog voor geruime tijd Lancia’s in het straatbeeld zien verschijnen.

Binnen de Belgische en Luxemburgse grenzen zijn er maar liefst 30 Lancia verkooppunten en 43 naverkooppunten terug te vinden, deze zullen zich dan ook voluit blijven inzetten voor de huidige en toekomstige klanten. De kans dat we in de nabije toekomst volledig nieuwe Lancia modellen mogen verwelkomen in het dealernet is dan weer gering, toch heeft het huidige aanbod met de Delta, Ypsilon en Voyager nog voldoende zuurstof om te overleven!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...