Autosalon Parijs 2012: Hyundai

Hyundai i30 driedeurs Parijs 2012
Hyundai stelt in Parijs de Hyundai i30 driedeurs voor.

Na de Hyundai i30 vijfdeurs en Wagon stelt Hyundai ook een sportief ogende i30 driedeurs voor. Het model is net als zijn twee broertjes geïnspireerd door de Fluidic designtaal, maar krijgt toch enkele opvallende verschillen ten opzichte van de andere modellen in het i30 gamma. Zo is er plaats voor een nieuw, sportiever radiatorrooster, nieuw getekende LED-dagrijlichten en een sportievere achterpartij met herwerkte bumper.

Op technisch vlak deelt de 3-deurs alle elementen van de 5-deurs. Standaard is Flex-Steer dus aanwezig, waarmee de bestuurder zelf de instellingen van de stuurbekrachtiging kan kiezen. Ook het motorgamma is gelijklopend. Langs dieselzijde kies je ondermeer voor een 1.4 CRDi met 90 pk of 1.6 CRDi met 128 pk. Wie liever benzine rijdt kan terecht bij een 1.4 met 100 pk of een 1.6 GDi met 135 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...