Video: Nieuw seizoen Fifth Gear van start!

Fifth Gear Season 21 Episode 1
Gisteren ging seizoen 21 van Fifth Gear van start.

Anders dan Top Gear verkeert Fifth Gear niet in een pauze. Dit voorjaar werd druk gewerkt aan seizoen 21 van Fifth Gear, waarvan gisteren aflevering 1 te zien was. De reacties waren alvast laaiend enthousiast. Er wordt gewoon verder geborduurd op het bestaande succesvolle format met Tiff Needell, Vicki Butler-Henderson, Jason Plato en Jonny Smith.

Aflevering 1 in een notendop: De nieuwe neun elfer, sideways. Tiff Needell test samen met rallypiloot -en Isle of Man held- Mark Higgins de BMW 1-Reeks M en Audi RS3 op Cadwell Park. Jonny zakt af naar Eindhoven en laat ons zien waar de 8.500 kg zware en 900 pk sterke Dakar trucks toe in staat zijn. In de team test zien we hoe ver de VW Beetle vliegt op Millbrook en VBH doet een recordpoging met de Nissan GTR.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Nieuw seizoen Fifth Gear van start!"

  1. WB 05-09-2012 om 18:12

    Awesome!

  2. Wolf 06-09-2012 om 20:46

    geweldig dat jullie deze link hebben. Ga meteen kijken naar 1 van mijn favourieten, Nu ook nog Grip Channel (RTL 2/DLD)
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...