Gerucht: Porsche Panamera krijgt twin-turbo V6


Nieuwe details over de Porsche Panamera facelift bereiken de oppervlakte.

In april 2013 zou Porsche een facelift op de markt brengen voor de Porsche Panamera. Terwijl spyshots enkel licht gewijzigde bumpers en koplampen doen vermoeden, krijgen we volgens Car Magazine een wagen die er bijna volledig nieuw zal uitzien.

Onder de motorkap zou de Panamera S een twin-turbo 3.0-liter V6 kunnen krijgen met ongeveer 420 pk, in tegenstelling tot de atmosferische V8 die momenteel 400 pk uitperst. Turbo’s op een S-model, het vloekt toch wat. Verder zou er sprake zijn van een V8 TDI afkomstig van Audi, al zijn specificaties daaromtrent voorlopig onbekend. In 2015 zou Porsche vervolgens een volledig nieuwe Panamera voorstellen op het MSB-platform, dat een gewichtsafname van 91 kilogram mogelijk maakt.(Via: Car Magazine)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gerucht: Porsche Panamera krijgt twin-turbo V6"

  1. Wolf 26-05-2012 om 17:21

    Wat ze ook aan het uiterlijk doen, hij kan er alleen maar mooier van worden……
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...