Aston Martin One-77 is uitverkocht

Aston Martin One-77 2012
Aston Martin heeft bekendgemaakt dat de laatste One-77 de deur uit is.

Het gaat financieel gezien goed met Aston Martin, het merk zag zijn inkomsten in 2011 met 7% toenemen en verkocht vorig jaar 4.200 modellen. Daarenboven loopt ook de verkoop van de One-77 op rozen, de tot 77 modellen gelimiteerde supercar zou volledig uitverkocht zijn. Het model is met zijn prijskaartje van 1,5 miljoen euro een goede inkomstenbron voor het merk. De exclusieve Supercar kreeg een unieke styling en de krachtigste atmosferische motor in productie onder de motorkap.

Het gaat specifiek om een 7,3-liter grote V12 met 760 pk en 750 Nm koppel, goed voor een sprint van 0 naar 100 km/u in 3,5 seconden en een topsnelheid van 355 km/u.  Daarnaast is er ook wereldwijde interesse naar de Aston Martin V12 Zagato, het coachbuild model kan wereldwijd op veel interesse rekenen. (Via: AutoGuide)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...