Autosalon Geneve 2012: Ford Tourneo Custom Concept

Ford Tourneo Custom Concept Geneve 2012
De Ford Tourneo Custom Concept is een voorbode van de nieuwe Transit bestelwagen.

Een bestelwagen is niet meteen het spannendste GroenLicht-nieuws dus we zullen het kort houden. De Tourneo Custom Concept in Genève is een voorbode van de nieuwe Transit en bewijst dat het Kinetic Design van Ford niet enkel voorbehouden is voor personenwagens. Als busje biedt de Transit plaats aan 8 personen, maar als volledige bestelwagen is hij ook beschikbaar.

Binnenin vinden we Ford’s nieuwste SYNC-systeem alsook de laatste veiligheidsgadgets. Onder de motorkap vinden we een 2.2-liter TDCi met start/stop-systeem die een vermogen levert tussen 100 pk en 155 pk, gekoppeld aan een manuele zesbak en voorwielaandrijving. Wanneer de productieversie eind dit jaar klaar is, zal er zowel een model met korte als lange wielbasis beschikbaar zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...