Officieel: Ford Tourneo Custom Concept

Ford Tourneo Custom Concept
Ford komt naar Genève met een voorproefje van nieuwe Transit.

Het Kinetic Design van Ford is niet langer voorbehouden voor personenwagens, ook bestelwagens kunnen volgens de Amerikaanse autobouwer er een stuk fraaier mee uitzien. Hoe dan ook, het blijft een saai busje dat plaats biedt aan 8 personen. Een bestelwagenversie is ook beschikbaar. De Tourneo Custom Concept zal voorgesteld worden in Genève en nog eind dit jaar zou de definitieve opvolger van de Transit klaar zijn.

Binnenin vinden we Ford’s nieuwste SYNC-systeem alsook de laatste veiligheidsgadgets. ECOnetic-technologieën mochten evenmin ontbreken. Krachtbron van dienst is een 2.2-liter TDCi met start/stop-systeem die een vermogen levert tussen 100 pk en 155 pk, gekoppeld aan een manuele zesbak en voorwielaandrijving. Er zal zowel een model met korte als lange wielbasis beschikbaar zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...