Subaru BRZ en Subaru Impreza in Geneve

Subaru BRZ Genève 2012
Subaru heeft 2 grote nieuwigheden voor te stellen op het autosalon van Genève: de Subaru BRZ en de 5-deurs Subaru Impreza.

De Subaru BRZ werd samen met Toyota ontwikkeld en beschikt over een boxermotor die 200 pk naar de achterwielen stuurt. De boxermotor werd zo laag mogelijk in de wagen geplaatst, waardoor hij over uiterst dynamische rij-eigenschappen zou moeten beschikken. Het feit dat de BRZ over een slipdifferentieel beschikt, kan het rijgedrag enkel maar ten goede komen.

Subaru toont tevens de vierde generatie van de Impreza. Ook deze Impreza draagt alle kenmerken die van een Subaru een Subaru maakt. Hij beschikt over symmetrische vierwielaandrijving – die dit jaar haar veertigste verjaardag viert – en krijgt boxermotoren onder de motorkap. Voor de Europese markt is er een 1.6 liter grote benzinemotor voorzien.

Lees hier onze rijtest met de Subaru Impreza.

Subaru BRZ Genève 2012

Subaru Impreza Autosalon Genève 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...