Facelift: Aston Martin V8 Vantage

Aston Martin V8 Vantage 2012
Aston Martin komt naar Genève met een milde facelift van de V8 Vantage.

Naast de V12 Zagato brengt Aston Martin een vernieuwde V8 Vantage mee naar Genève, al blijven de wijzigingen minimaal. Onder de motorkap verandert er zelfs niets: de 4.7-liter V8 levert nog steeds 426 pk en 436 pk in de V8 Vantage S. Wel krijgt de facelift een lagere voorbumper, splitter, hertekende zijschorten en een achterbumper met geïntegreerde diffuser.

Verder doen updates hun intrede die oorspronkelijk geïntroduceerd werden op de Vantage S, zoals een betere sturing, grotere remmen en breder rubber. Een manuele zesbak is nog steeds standaard, maar de optionele zestraps Sportshift automaat werd vervangen door een zeventraps Sportshift II. De (Duitse) vanafprijs bedraagt 108.500 euro, de cabrio kost ietsje meer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...