Video: Driften in de sneeuw met BMW 1-Reeks M


Sneeuw en achterwielaandrijving, het blijft een leuke combinatie!

Dat het winterweer voor verkeersellende kan zorgen weten we allemaal, zo stond er vrijdag in totaal meer dan 1.200 kilometer file op de Belgische snelwegen. Maar een besneeuwd wegdek kan ook voor winterpret zorgen, althans dat bewijst Nederlands drifter Andre de Vries in een video. Hij nam een spierwitte BMW 1-Reeks M Coupé mee op pad voor een uitgebreide driftsessie op besneeuwde wegen. Achterwielaandrijving en sneeuw, het blijft een unieke combinatie!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Driften in de sneeuw met BMW 1-Reeks M"

  1. Wolf 06-02-2012 om 18:41

    Is leuker om te doen dan om te zien. Filmpje beetje saai, wel een hele goede stuurman, trouwens. Blijft een gave auto die 1M. Zou zelf voor de Audi ( RS 3) gaan als ik de keuze had ( heb wat minder skills dan deze coureur)

    • PJS 06-02-2012 om 19:18

      Inderdaad iets te veel onboard beelden.. Maar ach, het is wel leuk om te zien dat je er uiterst precies mee kan sturen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...