Frankfurt ’11: Aston Martin V12 Zagato

Aston Martin V12 Zagato
Zagato een Aston Martin laten hertekenen, dat kan niet anders dan goed komen. We treffen het model op de beursvloer!

En met het model bedoelen we eigenlijk dat we twee modellen tegenkomen, die omgedoopt werden tot Zig en Zag. De Zag is de normale straatversie van de V12 Zagato, de Zig is aanwezig in zijn racekostuum, zoals hij de 24 uren van de Nürburgring reed. Beide wagens zijn terug te vinden in een mooi decor met onder meer een One-77, een Virage en een Vantage S in de buurt.

Onder de motorkap van de V12 Zagato ligt – uiteraard – een V12-motor met 517 pk en 570 Nm ter zijner beschikking. De wagen wordt met de hand in elkaar gestoken in Engeland en zal slechts 150 keer over de toonbank gaan. Een dergelijke transactie kost al snel 330.000 Britse Ponden. We weten waarvoor we sparen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...