Ford komt met vier concepten naar Frankfurt

Ford Teaser Frankfurt 2011
Ford zal in Frankfurt vier nieuwe wagens onthullen die passen in hun global car filosofie.

Ford ziet het groots in Frankfurt, de autofabrikant komt met een stand van maar liefst 3.200 m², haar grootste ooit op het Duitse salon. Daarbovenop komt nog een test-track die 2.800 m² groot is, zodat klanten de Ford rijervaring kunnen beleven. Ook nieuwe technologieën zoals ‘Active City Stop’ en het ‘Active Park Assist’ zullen daar gedemonstreerd worden.

CEO van Ford Europa, Stephen Odell, zegt dat Ford een diepe indruk wil nalaten op het autosalon van Frankfurt. Enkele zeer opwindende global cars zullen onthuld worden, alsook zullen klanten een speciale glimp van de toekomst kunnen opvangen. Er komt sowieso een radicaal nieuw designconcept, naast de officiële details van de Ford Focus ST. Of heeft Ford het over een Focus RS Concept? Wij zijn benieuwd!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...