Seat IBX Concept: toekomstige Seat SUV?

Seat IBX Concept - Seat SUV
Komt Seat met een voorbode voor een toekomstige Seat SUV naar het autosalon van Genève? Deze gelekte afbeeldingen doen ons vermoeden van wel!

De foto’s tonen ons de Seat IBX Concept, een driedeurs SUV met duidelijke designkenmerken van onder andere de Seat IBE Concept. Wat we de zien krijgen is alvast veelbelovend, want deze Seat IBX Concept oogt erg dynamisch en sportief. De wagen zou zijn platform met de toekomstige Audi Q3 kunnen delen, en lijkt een concurrent te moeten worden voor de Ford Kuga en de toekomstige Alfa SUV.

Het gerucht dat Seat aan een kleine SUV werkt bestaat al langer dan vandaag, daarom lijkt het ons ook plausibel dat het Spaanse merk dit conceptmodel als “verrassing” op het autosalon van Genève zal onthullen. Het model zou gebouwd worden in de Seat-fabrieken in Spanje en zou qua techniek uiteraard erg veel zaken delen met de andere modellen uit de VW-Groep. Meer informatie krijgen we ongetwijfeld in de komende dagen. (Via: Autoblog)

Seat IBX Concept - Seat SUV

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...