Teaser: Hyundai Curb Concept

Hyundai Curb Concept
Hyundai heeft de eerste foto’s vrijgegeven van een conceptmodel dat het maandag in Detroit zal onthullen.

Het conceptmodel werd door Hyundai’s design centrum in California getekend, en doet ons wat denken aan de Nissan Qazana. Het model zal op het autosalon van Detroit onthuld worden naast de nieuwe Veloster Coupé. Het conceptmodel toont een zeer vloeiende sculptuur, met een erg scherp gevormd windscherm en zeer fijne zijruiten. De coupé-achtige C-stijl maakt het geheel extra dynamisch. Wie goed kijkt kan zelfs een vleugje Range Rover Evoque ontdekken in het conceptmodel.

Het conceptmodel toont verder erg grote velgen en kleine achterdeuren, die vermoedelijk de scharnieren achteraan hebben. De schetsen tonen ook een zeer futuristisch interieur met kuipstoelen vooraan, een touch-screen infotainment systeem en een draai-drukknop waarmee de bestuurder alle wagenfuncties kan bedienen. Meer info volgt ongetwijfeld op het autosalon van Detroit. (Via: AutoCar)

Hyundai Curb Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...