Video: Extra opties Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia
Nu de 458 Italia goed verkoopt komt Ferrari met een uitbreiding van de optielijst, vanaf heden kan je jouw bolide nog meer personaliseren.

Omdat de rijkere upperclass er alles aan doet om niet met een identieke wagen te rijden als de buurman biedt Ferrari vanaf heden dus extra personaliserings-mogelijkheiden aan. Voor de buitenzijde kunnen we nu kiezen uit driekleurenlak, met Fire Red, Fuji White en Triple Stato Yellow als basiskleuren. Voor wie 3 teveel lijkt, Ferrari biedt ook tweekleurenlak aan, in samenspraak met een zwart dak. Hier zijn de basiskleuren Corsa Red en Avus White. Andere kleuren zijn uiteraard ook altijd mogelijk, zolang je er maar geld voor over hebt.

Het carbonpack voor de Italia was onlangs al stilletjes geïntroduceerd bij de bestaande 458 klanten, maar nu komt het ook op de officiële optielijst te staan. Zowel de sideskirts, spoiler, grille vooraan en achterdiffusor kunnen nu afgewerkt met koolstofvezel de fabriek verlaten. Eveneens zijn er nieuwe 20″ velgen het grijs, uiteraard afgewerkt met carbon.

Krachtbron blijft uiteraard ongewijzigd, een 4,5 liter V8 wat ook de naam verklaard. Deze zorgt voor 571 pk en 540 Nm wat resulteert in een topsnelheid van ruim 325km/u en een sprint tussen 0 en 100 binnen de 3,4 seconden. Daarmee is deze rasechte supercar zelfs sneller dan de legendarische Ferrari Enzo. Basisprijs voor deze bolide ligt net onder de € 200.000, mocht je dan nog eens gaan snuisteren in de (nieuwe) optielijst zal daar nog zeker wat bijkomen. Wegens het succes van de 458 is de levertijd wel opgelopen tot anderhalf jaar, wat toch een serieuze wachttijd is..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...