Video: E-Klasse Break vs. Superb Combi

Skoda Superb Combi Mercedes E Klasse Break
Fifth Gear zocht uit hoe de twee grootste Breaks op de markt zich verhouden, is de Mercedes het extra geld waard?

Deze keer geen poll onderaan dit artikel, want we kunnen al vermoeden dat iedereen intuïtief voor de Mercedes zal kiezen. Toch heeft de Mercedes clan misschien ongelijk want prijs/kwaliteit is de Skoda Superb Combi gewoon de beste keuze. De E200 CDI (136 pk) gaat over de toonbank vanaf 41.503 euro, de Superb 2.0 TDI (140 pk) vanaf 26.250 euro. Onnodig te zeggen dat ook de optielijst bij de Skoda een stuk goedkoper is, terwijl je toch Duits VAG-materiaal in huis haalt. Maar goed, Fifth Gear zocht in onderstaande video uit waar de overige verschillen tussen deze modellen zich bevinden.

http://www.youtube.com/watch?v=bIYs7oBUO3w

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...