Parijs ’10: Ford Mondeo facelift

Ford Mondeo
De Ford Mondeo moet het opnemen tegen concurrenten als de Volkswagen Passat en de Peugeot 508 die nieuw leven ingeblazen worden. Een facelift lijkt zich op te dringen.

De snuit van de Mondeo werd opgefrist met een nieuwe grille en LED-dagrijlichten. Ook achteraan zien we modernere achterlichten die van de LED-technologie gebruik maken. Ook de achterklep werd herbekeken en sluit beter aan bij de achterlichten. Ook het navigatiesysteem van de vorige generatie werd vervangen door een moderner exemplaar.

De grootste veranderingen vinden evenwel onderhuids plaats. Ford biedt 2 nieuwe motoren aan. De eerste is een 2.0 liter EcoBoost motor met 240 pk. Ook de 2.2 Duratorq dieselmotor van de vorige generatie Ford Mondeo kreeg enkele aanpassingen, waardoor hij niet enkel milieuvriendelijk is, maar bovendien 12% meer vermogen levert.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...