Eerste foto’s: nieuwe Ford Focus ST

nieuwe Ford Focus ST
Ford zal de nieuwe Ford Focus ST voorstellen op het autosalon van Parijs. De 2.5 liter grote vijfcilinder moet plaatsmaken voor een 2.0 liter groot turboblok.

De Ford Focus ST onderscheidt zich van een standaard Ford Focus door een aerodynamische bodykit, grotere luchtinlaten, de Tangerine Scream kleur en een dubbele uitlaat die in het midden van de wagen gepositioneerd wordt. Aan de binnenkant zijn er stoelen terug te vinden die uit twee verschillende soorten leder vervaardigd zijn en fake koolstofvezel elementen, die de wagen ook binnen sportief doen ogen.

Onder de motorkap zou er 250 pk komen te liggen, alle paarden zouden op de voorwielen terecht komen. Over de sprinttijden en de topsnelheid is nog niets geweten, dat is voor wanneer het autosalon van Parijs haar deuren opent. Hou ons dus in de gaten! Uiteraard is deze nieuwe Ford Focus ST gebaseerd op de nieuwe Ford Focus. (via WCF)

Lees hier onze rijtest met de Ford Focus RS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...